Veljien toiminta

Viikottaisissa muslimiveljien tapaamisissa vahvistetaan islamilaista identiteettiä ja muistutetaan toisiamme elämän tärkeimmistä asioista. Tapaamisissa olemme myös harrastaneet eri liikuntamuotoja, toiminnallisia ryhmätöitä sekä opettavaista draamanäytelmää käyden läpi konkreettisia haasteita nuoren elämässä.

Nuoria kannustetaan myös valmistamaan tapaamisia varten puheita ja muistutuksia, jotka usein videoidaan ja julkaistaan mahdollisuuksien mukaan internetissä. Ylläpidämme myös internet-sivustoa, sekä sosiaalisessa mediassa ryhmää, jossa on yli 2400 jäsentä. Sivustoille julkaisemme viikottaisten tapaamisten hedelmällisimpien videoiden parhaimpia osia. Täydet luennot ovat myös katsottavissa, näistä innostuneille. Nuoret veljet ohjataan tapaamisiin ja siskot siskojen tapaamisiin.

Pyrimme tuottamaan verkkomateriaalia, jotta kauampana asuvat suomenkieliset muslimit voivat myös hyötyä tapaamisistamme. Olemme osallistuneet aluemme vanhempain-iltoihin, jossa on käyty läpi musliminuorten haasteita koulutuksessa. Tämän lisäksi niin viranomaistasolla kuin henkilökohtaisella tasolla vanhemmat ovat pyytäneet konsultaatiota meiltä lastensa tilanteista ja niiden kehittämisestä.

Kehitämme jatkuvasti pätevyyttämme nuorten parissa työskentelyyn. Myös uskonnon opiskeluun on ryhmässämme panostettu aina ulkomaisia instituutiota hyväksikäyttäen. Tämän lisäksi ryhmämme jäseniä on kouluttautunut mm. vapaa-ajanohjaajiksi, leiriohjaajiksi sekä vihanhallinnan toiminnanohjaaksi.

Numun veljet tapaavat vapaamuotoisessa veljien illoissa, joka perjantai klo 18 alkaen.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä toiminnanvastaavaan:

Muttaqi Khan

+358451083020